Resultat af tillidsrepræsentantvalg

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

KrydsVi har nu afsluttet indsamling af kandidater til at repræsentere os i de forskellige enheder i TDC. Der bliver ikke behov for kampvalg, tværtimod har vi stadig ubesatte pladser. Det betyder at alle de hidtidige repræsentanter er genvalgt og allerede godkendt af TDC. Navne og placering fremgår af vores hjemmeside her

Et rigtigt positivt resultat er at Anne-Dorthe Leerbeck fra Procurement & Facility Management har meldt sig som ny tillidsrepræsentant og SU-medlem. Vi skal dog lige have hende godkendt af TDC. Så snart det er sket vil hjemmesiden blive opdateret. P & FM er et område, hvor vi ikke har haft nogen repræsentant igennem en årrække, så herfra skal lyde et stort velkommen til Anne-Dorthe.

Næste skridt i denne proces er at AC-Teles bestyrelses fremtidige konstituering træder i kraft fra den 1. november. Det betyder at Zanne Stensballe overtager posten som formand og Carsten Albæk Hannesbo bliver næstformand. Tillykke til dem med valget.

Personligt vil jeg også benytte lejligheden til at sige tak til alle for efterhånden mange års oplevelser som formand for AC-Tele. Jeg forlader ikke arbejdet helt, men fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen.

Venlig hilsen

Jan Bardino
Afgående formand for AC-Tele.