Reduktionsrunde i Network

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Som ledelsen har meldt ud, er reduktionsrunden i Operations Network i denne omgang nu gennemført. Når det nu skal være, er det trods alt godt, at det oprindelige udmeldte mål på ca. 30 kolleger, ved brug af tomme rammer og frivillige, blev reduceret til 12 uansøgte. På AC området var der tre frivillige og to uansøgte. AC-Teles tillidsrepræsentanter står som altid parate til at hjælpe de berørte – både de frivillige og uansøgte.

Beslutningen om at reducere er TDC’s, men efter at den var truffet, var vi allerede i de forberedende faser sammen med de øvrige foreninger gennem SU-systemet med inde og sikre at processen blev gennemført på en rimelig måde. Bl.a. sikrede vi, at der blev rimelig tid til en frivillighedsrunde, samtidig med at hele processen blev gennemført så hurtigt som muligt.
Vi har også lagt vægt på i forhold til sidste gang at få garantier for en væsentlig bedre håndtering af aftaler om frihed til den undervisning, som de berørte bliver tilbudt som del af outplacement-pakken. Hvis nogen alligevel løber i problemer omkring dette, vil vi meget gerne vide det og hjælpe, så godt vi kan.

 

AC Tillidsrepræsentanterne i ON