Ny-/genvalg af tillidsrepræsentanter gennemført

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

AC-Tele gennemfører i ulige år ny- eller genvalg af tillidsrepræsentanter, og vi har netop gennemført valgprocessen.


 

Mai-Britt Maegaard Christiansen er startet som ny tillidsrepræsentant i IT Development, og hun vil sammen med Nicolai Sønder Valsted fremover være TR i det område. Der er ca. 165 AC kollegaer i IT Development, hvilket betyder, at der var (og stadig er) ledige TR ’rammer’. Mai-Britt er 26 år og arbejder som IT Projektkoordinator/Projektleder i Order Management (OICM) på Teglholmen. Vi er glade for at få Mai-Britt med i AC-Tele og er i gang med hendes on-boarding, så hun bliver klædt på til at kunne varetage rollen.

Vi startede et valg i ONBD og ONBT i Networks, men den ene kandidat valgte at trække sit kandidatur, og Per Nedergaard fortætter som TR.

I øvrige områder meldte der sig ikke nye kandidater, og derfor blev de nuværende tillidsrepræsentanter genvalgt uden valg.

Du finder en opdateret oversigt over AC-Teles repræsentanter her.

Der mangler stadig tillidsrepræsentanter i flere områder i organisationen, så vi er fortsat interesseret i at høre fra kollegaer, der har lyst til at gøre en forskel for fællesskabet. Læs eventuelt mere her.

AC-Teles bestyrelse har på et bestyrelsesmøde den 15. december konstitueret sig, og resultatet blev at Lars Hagen Bengaard forsætter som sekretær, Carsten Hannesbo som næstformand og Zanne Stensballe som formand i den kommende 2-årige periode.