Vellykket event i Slet

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Onsdag den 14. november afholdt AC-Tele i samarbejde med Dansk Metal og LTD et arrangement i og udenfor foredragssalen, hvor vi bød på hotdog eller sandwich og en sodavand til alle på AC-overenskomsten. Vi havde repræsentanter fra DJØF, IDA og Dansk Magisterforening, som stod klar til at svare på alle de spørgsmål som kollegaerne måtte have, både i forhold til medlemskab, og de medlemsfordele og rabataftaler foreningerne har.

Der var mange mennesker forbi på dagen, hvor der var stor interesse for at høre mere om fagforeningerne og vi fik snakket med rigtig mange både medlemmer og ikke-medlemmer. Hver forening havde også en konkurrence, hvor en heldig person vandt to biografbilletter. Vinderne blev trukket på dagen, og har alle fået besked.

Udover at snakke med foreningerne kunne man også ”cykle” sin egen smoothie på en cykel med blender, hvor flere havde et mål om at få blenderen til at køre så hurtigt som muligt. Målet med dagen var dels at give foreningernes medlemmer mulighed for en uformel snak med deres fagforening, og dels at minde ikke-medlemmer om hvor vigtigt det er at være medlem af en fagforening. Det var en god dag, hvor Dansk Metal, LTD og AC-Tele stod sammen om at sprede budskabet om overenskomst og fordelene ved fagforeningsmedlemskab.