Sidste udkald for at deltage i AC-Teles lønundersøgelse

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Hvis du ikke har fået udfyldt lønundersøgelsen fra AC-Tele opfordres du til at gøre det hurtigst muligt. Din besvarelse er vigtig og hjælper os alle til at vide hvordan det går med løndannelsen i TDC. Samtidig får vi i AC-Tele vigtig argumentation til vores dialog med ledelsen.

IDA stiller, på vegne af alle akademikerorganisationerne, analyseværktøj til rådighed og derfor modtager alle – uanset baggrund – mail fra IDA. Tjek derfor ’uønsket mail’/’clutter’, hvis du ikke har modtaget mailen, som er udsendt den 9. oktober. Søg evt. på overskriften: ” Lønundersøgelse for medarbejdere ved TDC ansat på AC-overenskomst”. Link til besvarelse af lønundersøgelsen er i denne mail. I går har IDA udsendt reminder om at deltage og den er sendt til alle, uanset om du har udfyldt undersøgelsen i forvejen. Hvis du er i tvivl om du har udfyldt undersøgelsen, kan du trykke på det unikke link i mail fra den 9. oktober og se dine svar.

Enkelte af jer har oplevet at få flere mails i forbindelse med undersøgelsen. Vi beklager den forvirring det eventuelt har medført.

Læs eventuelt mere her