Velkommen til Søren, farvel til Else og Julius og på gensyn til Mai-Britt i Digital

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Vi er glade for, at vi har kunne byde velkommen til Søren Vester Rosenmeier som ny tillidsrepræsentant (TR). Søren Vester Rosenmeier er 44 år, er uddannet Cand. merc. EMF fra CBS i 2000 og arbejder som Business Manager i National Salg på Teglholmen. Søren har 8 års anciennitet fra Wholesale og bor i Bagsværd med sin kone Rikke og deres 3 børn.

Søren trådte ind som TR i Wholesale efter Søren Berner, som fik nyt job udenfor TDC i efteråret. Men med den reorganisering, der blev meldt ud i sidste uge, er Søren flyttet med over i den nye enhed Mobile Partners i Nuuday. Vi søger derfor igen en ny TR for AC’erne i Wholesale.

Søren er ved at blive on-boardet, så han bliver klædt på til at kunne varetage rollen.

I Digital har vi desværre måtte sige farvel til Else Lyhne og Julius Haubo Christensen, som har været TR i Digital. Else er stoppet sit aktive arbejdsliv for at realisere en mangeårige drøm om at tage ad floder og kanaler til Middelhavet og først vende retur når de længes hjem og Julius er stoppet fordi han har fået nyt job udenfor TDC. I ønskes begge god vind fremover og samtidig vil vi benytte lejligheden til at sige jer tak for indsatsen for jeres kollegaer.

Mai-Britt Maegaard Christiansen, som er TR i Digital, er pt. på barsel men vender heldigvis retur til november.

Med disse ændringer betyder det, at Kathe Wulff (Teglholmen) og Nicolai Sønder Valsted (Slet) pt. er AC-Teles TR i Digital.

Du kan finde oversigt over alle AC-Tele TR her

Kunne du tænke dig at få endnu mere indflydelse og være med til at sikre ordentlige vilkår, påvirke trivsel og arbejdsglæde for dig og dine nærmeste kolleger er der mulighed for at stille op som tillidsrepræsentant i forskellige områder af TDC, blandt andet i andet i Digital, YouSee, On-line Brands, Wholesale, Group People & Stakeholder Relations og Group Finance.

Som repræsentant bliver du en tillidsskabende nøglespiller mellem dine kollegaer og ledelsen. Det betyder, at du kommer tæt på ledelsen og får et særligt indblik i deres overvejelser. Og det betyder, at du får ret til at forhandle vilkår på vegne af dine kolleger.

Mange oplever, at rollen som tillidsrepræsentant både udvikler og fremmer karrieren. Både på grund af kompetenceudvikling og det organisatoriske indblik.

AC-Tele og Akademikerorganisationerne sørger for en god start og klæder dig på til rollen gennem personlig sparring og kompetenceudvikling, så tag en snak med AC-Teles formand Zanne Stensballe for at høre hvad det indebærer, og hvad du personligt kan få ud af rollen, hvis du tror det kan være noget for dig.