Valg af medarbejderrepræsentanter til TDC´s bestyrelse

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Zanne StensballeTorsdag den 11. februar modtager alle ledere og medarbejdere en mail med adgang til at kunne stemme på de medarbejdere der har meldt sig som kandidater. Alle får 2 x 2 stemmer. To stemmer, der kan bruges på de kandidater der stiller op til bestyrelsen og to stemmer, der kan bruges på de kandidater, der stiller op som suppleanter. Der skal vælges fire medarbejderrepræsentanter og fire suppleanter.

Der vælges medarbejdere til bestyrelsen for at sikre medarbejdernes indflydelse og indsigt i ledelsens beslutninger.

Jeg vil være en af de af de kandidater du vil kunne stemme på. Jeg vil gerne vælges som medarbejderrepræsentant i TDC´s bestyrelse fordi jeg de kommende 4 år ønsker at påvirker TDC´s fremtid og vores hverdag.

Der er især 3 områder, der er vigtige for mig:

  1. Der skal være et langsigtet strategisk fokus i investeringer og beslutninger i bestyrelsen
  2. Der skal skabes stabilitet i organisationen
  3. TDC skal forblive en attraktiv arbejdsplads, der fasholder og udvikler både medarbejdere og ledere

I løbet af ugen får du mere materiale der uddyber hvad jeg står for, men allerede nu vil jeg gerne forbindes med dig på LinkedIn, hvor du kan læse mere om min baggrund. Jeg håber, at du vil række ud og invitere …

AC-Teles næstformand, Carsten Hannesbo, opstiller som suppleant til bestyrelsen.

For at sikre, at de to ’små’ overenskomstområder – LTD og AC-Tele – også bliver repræsenteret i den kommende periode, kræver det opbakning fra alle de medarbejdere, der er ansat på disse overenskomster, og helst lidt flere. En høj stemmeprocent giver ikke kun rygstød for de valgte, det er også et signal til ledelsen om, at medarbejderne interesserer sig for TDC.

AC-Tele og LTD har indgået ”valgteknisk” samarbejde for at øge muligheden for valg. Sæt derfor kryds ud for Zanne Stensballe og Gert Winkelmann til valget af bestyrelsesmedlemmer og ud for Carsten Hannesbo og Thomas Lech Pedersen til valget af suppleanter.

Præsentation af alle kandidater kan ses på valgsitet på Medarbejderportalen fra i dag.

Link til valgsitet: http://nymedarbejderportalen.tdk.dk/portal/personale/over_sam/samarbejde/bestyrelsesvalg/Sider/default.aspx