Arrangement om pension for alle AC’ere i TDC den 6. og 10. oktober

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

old-man-2-300pxFor mange er pension en diffus størrelse. I dagligdagen tænker man ikke på pension, men sygdom og ulykke kan ændre dit liv fra det ene øjeblik til det andet. I den situation er det vigtigt at have den rigtige pensionsordning. Det samme gælder, når du skal på pension.

 

  • Hvor meget skal man spare op?
  • Kan man selv betale mere til pension?
  • Hvilke parametre er vigtige for at få en høj pension?
  • Hvordan er du sikret ved dødsfald og hvem får udbetalingen?
  • Hvor stor skal pensionen ved pensionering være?

AC-Tele har aftalt med tre af akademikerpensionskasserne (JØP, DIP og MP Pension), at de 6. oktober kommer til Teglholmen og 10. oktober kommer til Slet og giver klar besked på alle spørgsmål om pension. Vi kommer tilbage med detaljer om hvordan man tilmelder sig, men reservér allerede nu datoen, hvis du tænker det kan være noget for dig.

I slutningen af maj holdt vi to arrangementer på Teglholmen og i Slet for de kollegaer der har pensionsordning hos AP Pension og som lige nu har mulighed for at skifte til JØP. Vi har fået god feedback på arrangement og vi har efterfølgende sendt præsentationen fra arrangementet til alle I målgruppen, så dem der ikke havde mulighed for at være med også kan orientere sig i materialet.