Organisationsændringer i Operations og overtallighed

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

flowchart_diagram - organisationMed virkning fra i dag sker en stor re-organisering af Operations. Ændringen betyder også, at der er områder der flytter ud af Operations. Re-organiseringen er blandt andet begrundet i et ønske om at fokusere, opnår større agilitet og kvalitet i IT udviklingen, udnytte synergier og skabe E2E ansvar i en ny Network enhed.

Samtidigt er vi orienteret om, at det er nødvendigt at gennemføre besparelser, hvis TDC Group skal nå de budgetter for 2016 – 18, der er blev lovet i starten af året. Besparelsen vil blandt andet betyde, at det bliver nødvendigt at afskedige medarbejdere i koncernen. Det præcise antal og fordelinger er endnu ikke helt fastlagt.

Der er i SU-regi orienteret om de påtænkte ændringer og reduktioner.

AC-Tele har udtrykt bekymring, men forsøger i øvrigt at bidrage til at sikre en god og ordentlig proces for de kollegaer der bliver berørt.

 

Alle er i dag orienteret via Medarbejderportalen. Læs eventuelt mere her

Hvis du har spørgsmål til de ændringer der er kommunikeret i dag, kan du altid tage fat i din tillidsrepræsentant. Du finder kontaktoplysninger på AC-Teles tillidsrepræsentanter her. Hvis der ikke er en tillidsrepræsentant i dit område, kan du altid række ud til en af de andre.