Opgradering af lokaler og slut med faste pladser

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Hen over sommeren flytter mange kollegaer ind på aktivitetsbaserede arbejdspladser. Læs mere om processen og hvordan du kan hjælpe med til, at det bliver en god oplevelse for alle. Skulle du være i tvivl om hvad det er, er der også hjælp at hente …


Aktivitetsbaserede arbejdspladser på Teglholmen

Inden sommerferien flytter de første kollegaer i Erhverv på Teglholmen i den nye indretning, som er kendt som aktivitetsbaserede arbejdspladser.

Henover og efter sommerferien flytter Erhverv, Solution House, YouSee og HR & TAK også.

Vi taler både med kollegaer der glæder sig til de nye miljøer og med kollegaer, som har svært ved at se fordelene ved aktivitetsbaserede arbejdspladser.

Mennesker har forskellige præferencer, karakteren af de opgaver vi løser er meget forskellige ligesom der er forskel på behovet for vidensdeling og samarbejde med de kollegaer vi deler kontor med og derfor er vores opfordring til ledelsen, at der tages hensyn til den enkelte medarbejder i processen.

Alle områder som overgår til aktivitetsbaserede arbejdspladser vil blive evalueret efter 100 dage. AC-Tele opfordrer alle som arbejder i de pågældende områder til løbende at dokumentere jeres erfaringer. Skriv ned hvad du oplever virker godt og hvad der ikke fungerer og få det frem, når I lokalt evaluerer i jeres områder. På den måde kan erfaringer fra os der går i gang først, indgå i beslutningerne om den videre udrulning.

Du kan læse mere om aktivitetsbaserede arbejdspladser på Check-In her