Medlemsmøder om ny overenskomst og løn

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

 

Deltag i AC-Teles medlemsmøder om den nyligt forhandlede overenskomst og få inspiration og tips og tricks til lønforhandling med forhandlere fra Djøf, IDA og Dansk Magisterforening.


På møderne vil vi gennemgå de ændringer der er i forhold til den tidligere overenskomst og vil forklare hvad det har af betydning for jer.

Som AC-ansat i TDC har du ret til en årlig obligatorisk lønforhandling med nærmeste chef og på medlemsmødet vil der også være sat tid af til at klæde jer på til de kommende lønforhandlinger.

Lønfastsættelsen for akademikere i TDC sker på baggrund af den enkeltes markedsværdi. Markedsværdien er imidlertid ikke givet på forhånd. Den kan påvirkes af dig, hvis du sælger dine resultater og sandsynliggør, at TDC kan få masser af værdi fremadrettet i kraft af din indsats.

På mødet fokuserer vi på forståelsen af, hvornår du forhandler og hvordan du kan påvirke processen og resultatet gennem grundig forberedelse, en fokuseret lønsamtale og opfølgning bagefter.

Udover overenskomsten og forhandlingsteknik vil vi også gennemgå relevante nøgletal fra TDC og samfundstendenser som påvirker løndannelsen.

Medlemsmøderne afholdes fra kl. 16 til kl. 19 på følgende datoer:

I Teglholmen den 30. marts 2017
I Slet den 04. april 2017

Tøv derfor ikke med at melde dig (senest tirsdag den 28. marts):

Tilmelding Teglholmen

Tilmelding i Slet

Deltagelse i medlemsmødet forudsætter medlemskab af en AC-organisation. Skriv hvilken organisation du er medlem af og gerne dit medlemsnummer. Oplysning om lokale tilsendes når vi ved, hvor mange der deltager. Der serveres sandwich, vand mm.

Eventuelle spørgsmål om medlemsmøderne kan stilles til Julius Toftgård Christensen (jhch@tdc.dk)