Kom til foredrag om relationer og trivsel i fremtidens arbejdsliv – for medlemmer af AC-Tele

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

AC-Tele i TDC NET og Nuuday vil I samarbejde med IDA gerne invitere dig til et foredrag om relationer og trivsel i fremtidens arbejdsliv:

Onsdag den 30 marts kl. 15.00 – 16.30 (via et mødelink som du vil modtage efter tilmelding)

Indhold
Corona-krisen har vendt op og ned på vores arbejdsliv og skabt hele nye arbejdsvaner og behov. Nogle relationer er måske trukket tynde efter flere perioder med nedlukning og hjemmearbejde.

Nu, hvor de fleste er vendt tilbage til arbejdspladserne, er der både behov for at give relationerne en vitaminindsprøjtning og tage dialogen om arbejdsfællesskabet og vores trivsel i den nye hverdag, for det er en fælles opgave at få til at fungere.

Forskning peger på, at stærke, velfungerende relationer og et trygt tillidsfuldt miljø, har stor betydning for vores samarbejde, vores trivsel og de resultater vi sammen skaber. Mennesker er vores virksomheders råstof og relationerne er limen og drivkraften i vores samarbejde. Alligevel underkendes vigtigheden af dem konstant.

Oplægget sætter spot på, hvad vi har lært af Corona-krisen, hvorfor relationer er så vigtige, hvilken betydning de har for vores trivsel og samarbejde og hvordan I konkret kan styrke relationerne, tilliden og samarbejdet på jeres arbejdsplads.

Oplægget er en blanding af viden og redskaber fra oplægsholderen og aktiv inddragelse af deltagerne.

Det får du med 

  • Viden om, hvad Corona-krisen har gjort ved os og hvilke typiske dilemmaer krisen har sat gang i (på baggrund af forskning og IDA’s konkrete erfaringer)
  • Viden om relationers betydning for trivsel og det gode samarbejde
  • Tips, refleksion og praktiske øvelser til at træne relationskompetencer
  • Materiale/konkrete redskaber I kan tage bruge i jeres team eller afdeling til at tage snakken om, hvad I selv kan gøre for at styrke relationerne og trivslen i det nye hybride og fleksible arbejdsliv.

Oplægsholder
Sita Michael Bormann, Arbejdslivskonsulent i IDA og uddannet sociolog. Sita har arbejdet i over 20 år med trivsel, relationer, trygge arbejds- og undervisningsmiljøer, samt forebyggelse af stress og konflikter, både i Danmark og internationalt. Hun har også været ansvarlig for at udvikle informationsmaterialer, kurser og redskaber til IDA’s medlemmer ifm. Corona-krisens indflydelse på vores arbejdsliv og fremtidens arbejdsliv. Sita har gennem sin karriere stået for en række kursusforlæg, oplæg og workshops og er en erfaren oplægsholder og underviser.  

Sådan tilmelder du dig
Tilmeld dig via denne formular.

Deadline for tilmelding er mandag den 28. marts. Bemærk, at foredraget kun er for medlemmer af AC-Tele (det vil sige, at du er er medlem af en akademikerorganisation/fagforening, der er omfattet af overenskomsten).