GBI-bonusordning

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Som du måske kan huske, blev det i 2019 igen muligt at blive en del af en bonusaftale med overordnede, generelle mål – den såkaldte GBI-bonusordning (General Bonus Incentive). Imidlertid ser det ud til, at ledelsen i realiteten ikke har været indstillet på at lade medarbejderne træde ind i aftalen, og resultatet blev, at kun 13 AC’ere indgik aftalen.

Vi har drøftet dette forhold med ledelsen flere gange og havde set frem til, at flere medarbejdere i 2020 kunne træde ind i ordningen.

Desværre har den øverste ledelse i Nuuday besluttet, at GBI ikke skal anvendes i Nuuday. Den beslutning er vi ærgerlige over i AC-Tele. Alle medarbejdere skal have adgang til individuelt at indgå de aftaler vi laver med TDC. Uanset om det det er GBI-bonus, afkøb af frokost, øget arbejdstid eller noget andet. Hertil kommer, at vi i forhold til GBI-bonus er sikre på, at en variable løndel vil føles motiverende og attraktiv for nogle.

Dem af jer der deltog på medlemsmødet om løn fik præsenteret de historiske pay-outs og I ved at den igennem flere år har været noget over 100. I 2019 blev pay-out 163,5.

I TDC NET og TDC Group kan GBI bruges, og vi opfordrer alle til at bringe bonus i spil, hvis man er interesseret i variabel aflønning. Husk, at GBI ikke er pensionsgivende, hvilket skal tages med i overvejelsen.

Læs mere om GBI-bonus her