Byd velkommen til de nye TR og konstituering af AC-Teles bestyrelse

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

I henhold til vores vedtægter, gennemfører AC-Tele i ulige år ny- eller genvalg af tillidsrepræsentanter og vi har netop afsluttet valgprocessen.

Vi er glade for at kunne byde velkommen til 6 nye tillidsrepræsentanter, som vi er i fuld gang med at onboarde til rollen.

Du kan møde dem her og lære dem lidt bedre at kende.

Chris Enggaard Bertelsen
Chris Enggaard Bertelsen er 34 år og har en snart 4-årig karriere i YouSee, hvor han arbejder som Product Owner i Future Operating Models, CXC. Han bor tæt på Skanderborg med sin kæreste og 2 børn på henholdsvis 3 og 5 år og har dermed en hverdag med fuld fart.

Jeg vil gøre mit ypperligste for at fortsætte det gode arbejde AC-Tele gør og at være den gode forhandler mellem arbejdsgiver og arbejdstager,” siger Chris om, hvorfor han har meldt sig som Tillidsrepræsentant.

Christian C. J. Schmidt
Christian Schmidt er 30 år gammel og startede i TDC som Graduate IT Arkitekt i 2017. Han arbejder nu i DPO-kontoret som Sikkerhedskonsulent. Han har en BA i Engelsk og Kognitiv Semiotik fra Aarhus Universitet og en Cand.IT i Digital Innovation og Management fra Københavns IT Universitet. Når Christian ikke er på arbejde, går han op i brætspil, sport og kan godt lige at nørde med nye teknologier.

Jeg har meldt mig som tillidsrepræsentant, fordi jeg gerne vil være med til at gøre TDC til en endnu bedre arbejdsplads. Jeg vil sparre med og støtte vores kollegaer, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe med arbejdsrelaterede spørgsmål eller problemer,” fortæller Christian.

Marlene Kongsted
Marlene Kongsted er 28 år og er uddannet Cand. Mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet i 2017. Hun startede også som Graduate og arbejder nu som Product Owner i Product Experience på Teglholmen. Marlene bor i Brøndby Strand med sin kæreste, Joachim, og sine katte, Preben og Bent.

Jeg har meldt mig ind, fordi jeg synes strategisk arbejde på tværs af organisationen er spændende. Jeg har tidligere arbejdet med organisationsudvikling, dog aldrig på denne måde. At være tillidsrepræsentant giver en unik mulighed for at lære strategisk arbejde fra en helt ny vinkel, og jeg glæder mig til at kaste mig over nogle spændende opgaver,” siger Malene.

Mikael Juellund
Michael Juellund er 32 år og bosat i Espergærde med sin kæreste og deres to drenge. Han er ansat i TDC på 5. år og har en kandidat i e-Business fra CBS. Han startede som Graduate i 2015 – først i NetDesign som Solution Architect og derefter TDC Erhverv som Product Manager, hvor han også forsatte efter endt Graduate-forløb. I december 2018 fik Michael en ny rolle i Digital som Strategy Consultant, og siden juni 2019 har han siddet som Strategy Consultant i Group IT, Strategy & Architecture.

Jeg ønsker at være tillidsrepræsentant for at være med til at præge og udvikle personaleforholdene i en positiv retning for mine kollegaer. Da Group IT er en nystartet organisation, tænker jeg at kunne sætte et stort aftryk på, hvordan de personalepolitiske tiltag udvikles. Jeg ønsker at tilegne og forbedre mine kompetencer inden for forhandling af fx lønvilkår og være med til at sikre at mine kollegaer får en fair behandling i forbindelse med omstruktureringer, afskedigelser mv. Derudover ønsker jeg at blive en sparringspartner mellem ledelsen og mine kollegaer,” siger Michael om, hvorfor han har meldt sig som Tillidsrepræsentant.

Sisse Hansen
Sisse Hansen er 35 år og uddannet Cand. Comm. fra Roskilde Universitet i 2010. Hun startede den 1. august 2018 som Digital Content Manager i Marcom i TDC Erhverv. Når hun er på arbejde, holder hun til på Teglholmen, og når hun har fri, holder hun til på Amager, hvor hun ind imellem vinterbader, men oftere træner og underviser i barretræning hos Jacks Studio.

Jeg har tidligere arbejdet som leder af et team, og jeg savner rollen, hvor jeg støtter og hjælper kolleger med deres udfordringer. Som Tillidsrepræsentant vil jeg stå klar til at rådgive og vejlede mine kolleger og lytte, når de har brug for det. Jeg vil være med til at sikre de bedst mulige vilkår og et godt arbejdsmiljø for alle,” siger Sisse om, hvorfor hun har meldt sig som Tillidsrepræsentant.

Susanne Berndt Kristensen
Susanne Kristensen arbejder som kommunikationskonsulent hos Commercial & Partners og har været i TDC i næsten 20 år – inklusiv sin tid i det tidligere TDC Call Center Europe i Sønderborg. Privat bor hun med sin familie i Roskilde og har 3 børn på 7, 9 og 14. Fritiden går med familien, rejse, løb og litteratur (for nuværende mest som lydbog til og fra arbejde).

Som tillidsrepræsentant vil jeg gerne give lidt tilbage af de goder og det samarbejde, i blandt andet SU-regi, jeg selv har fået udbytte af. Blandt andet ved at være med til at sikre et godt samarbejde mellem min ledelse og mine kollegaer, herunder trivsel og et trygt arbejdsmiljø. Specielt synes jeg, det er spændende med interaktionen i vores samarbejdsudvalg i forhold til strategi og handlingsplaner, og hvad det betyder for den enkelte,” fortæller Susanne.

Vi håber, I vil tage godt imod de nye tillidsrepræsentanter og gøre brug af dem, når det er nødvendigt.

Der har været ’tomme pladser’ i de områder i organisationen, hvor de nye har meldt sig og der har derfor ikke været udskrevet valg. 

Der er stadig områder af Nuuday, Net og Group, hvor der mangler tillidsrepræsentanter, så vi er fortsat interesseret i at høre fra kollegaer, der er interesseret i rollen. Læs eventuelt mere her.

Som afslutning på valget, har AC-Teles bestyrelse på et bestyrelsesmøde i uge 50 konstitueret sig. Lars Hagen Bengaard forsætter som sekretær, Carsten Hannesbo som næstformand og Zanne Stensballe som formand i den kommende 2-årige periode.

Se opdateret liste over hvem der er AC TR i TDC og hvilke områder vi dækker her