Velkommen til Thomas som TR i Erhverv og farvel til Søren i Wholesale

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Vi har efterlyst flere tillidsrepræsentanter og er glade for at kunne byde velkommen til Thomas Bøgild Jensen, som ny TR for Enterprise, Business Solutions og Cloud Solutions i Erhverv.

Thomas er 41 år og arbejder som Network Solution Architect (datakonsulent) i Enterprise i Slet og har en baggrund som Netplanlægger og PM på bredbånd. Thomas har arbejdet i TDC i 21 år, har en uddannelse som HD i afsætning og bor med sin kone og tre børn i Silkeborg.

Thomas er ved at blive on-boardet, så han bliver klædt på til at kunne varetage rollen og vil som en af de første opgaver indtræde i provisionsudvalget i Erhverv.

Desværre har vi måtte sige farvel til Søren Berner, som har været TR i Wholesale igennem flere år. Søren har fået nyt job udenfor TDC og er stoppet med udgangen af september.

Vi søger stadig flere tillidsrepræsentanter i forskellige områder, blandt andet i YouSee, On-line Brands, Group People & Stakeholder Relations og Wholesale.

AC-Tele og Akademikerorganisationerne sørger for en god start og klæder dig på til rollen gennem personlig sparring og kompetenceudvikling, så tag en snak med AC-Teles formand Zanne Stensballe for at høre hvad det indebærer, og hvad du personligt kan få ud af rollen, hvis du tror det kan være noget for dig.