Restferie og forårets fridage

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Den nye ferielov træder i kraft den 1. september 2020, så indtil da gælder den gamle ferielov. Det betyder også at proces og tidsfrister for eventuel restferie og feriefridage, som ikke afholdes inden 1. maj, er som tidligere år.

Overførsel af ferie, skal aftales med leder inden den 30. april og efterfølgende registreres i PULS. Du kan hvert år overføre et antal feriedage, som ligger ud over 20 dage (4 uger), dvs. den 5. ferieuge.Opsparing eller udbetaling af feriefridage skal registreres i PULS i perioden 1. maj – 22. maj.

I forbindelse med COVID-19 og hjemsendelse er der steder i koncernen, hvor arbejdsopgaverne har været færre end normalt og nogle medarbejdere er blevet bedt om at afvikle mest mulig restferie og feriefridage inden 1. maj. På samme måde forventes det, at allerede planlagt og godkendt ferie og feriefridage afholdes.

Foråret byder på en række fridage og os der er ansat på AC overenskomst har fri dagen efter Kristi himmelfartsdag og Grundlovsdag, udover de helligdage der i øvrigt er i løbet af foråret.

Husk at registrere din ferie i PULS.

Se retningslinjer for ferie og feriefridage på Check-In her

Se eventuelt sammenligning af den gældende ferielov med den nye ferielov på Check-In her