Gå-hjem-møde om mindfulness i Slet d. 22. august

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

Mange taler om det, men få ved hvad mindfulness egentlig er.

Bliv klogere ved et inspirerende arrangement tirsdag, den 22. august 15:30 – 17:30. Mødet afholdes i Slet og alle er velkomne til at deltage

Tilmelding på mail til Dorthe Blønd-Sørensen på debs@tdc.dk


Jeg har fået livsglæden tilbage.
Jeg har lært at slippe det evindelige tankemylder.
Jeg oplever en større indre ro, også når jeg har travlt.
Jeg har lært at navigere med et langt bedre overblik i de travle perioder.
Mine stresssymptomer er forsvundet.
Jeg tager ikke længere antidepressiv medicin.
Jeg kan falde i søvn og sover hele natten.

Dette er blot et lille udpluk af den oplevede effekt ved at lære mindfulness.

Mindfulness er særdeles virkningsfuldt, uanset om du ønsker at højne din livskvalitet, eller blot ønsker at værne om den kvalitet, du allerede har.

Vi holder sammen med mindfulness underviser Charlotte Højgaard Siepmann fra firmaet Yourchoices (www.yourchoices.dk) et inspirerende gå-hjem-arrangement tirsdag, den 22. august fra kl. 15.30 – 17.30 på Sletvej. (Lokale vil fremgå af bekræftelsesmail)

På dagen vil du blive præsenteret for filosofien bag mindfulness, hvad siger forskningen om mindfulness samt opleve på egen krop, hvilken beroligende effekt meditation og fuldt nærvær kan have på dig.

Vi glæder os til at se dig, og lover dig nogle spændende timer.