Er du på LinkedIn?

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

”Da jeg søgte nyt job i en ny afdeling, oplevede jeg at afdelingslederen undersøgte min kompetenceprofil på LinkedIn – her havde jeg nok ønsket at min profil stod lidt skarpere.”
– medarbejder i TDC

Kunne det have været dig, så har du nu mulighed for at få tunet din profil af en professionel karriererådgiver


Brug de sociale medier til at styrke din karrierevej i TDC

Digitaliseringen er på sit højeste, og vi benytter os i højere grad af de sociale medier til at profilere os selv gennem vores netværk – særligt når vi søger nye jobmuligheder. I maj 2003 blev LinkedIn lanceret, hvor hovedformålet med netværket er at give brugerne mulighed for at lave en CV-agtig præsentation af uddannelse, erhvervserfaring og kontaktinformation samtidig med, at man opbygger et netværk af kontakter og anbefalinger. På samme måde får virksomheder mulighed for at samle kontakter og lede blandt kvalificerede brugere/kollegaer. I en dynamisk virksomhed som TDC hvor rekruttering bevæger sig i bølger, har vi brug for at vise vores virksomhed, hvilke kompetencer vi som medarbejdere står for.

”Da jeg søgte nyt job i en ny afdeling, oplevede jeg at afdelingslederen undersøgte min kompetenceprofil på LinkedIn – her havde jeg nok ønsket at min profil stod lidt skarpere.”
– medarbejder i TDC

Vi fra AC-tele vil gerne give dig muligheden for at gennemgå et kursus i LinkedIn, som afholdes i Århus d. 3. oktober 2018.

Kurset består i et 4 timers arrangement med en professionel karriererådgiver fra en af vores AC-organisationer, som har fokus på hvordan LinkedIn kan være et værdifuldt værktøj, hvor du formår at skabe en professionel profil, der giver det rette indtryk af dig. En velplejet LinkedIn-profil er også relevant i forhold til en karriere i TDC og det kommer HR udvikling og fortæller om.

Kurset starter kl. 15:00 og slutter omkring kl. 19:30.
Forplejning vil bestå af vand, kaffe og sandwich.

Tilmeld dig her senest fredag 28. september 2018.

Deltagelse i kurset forudsætter medlemskab af en AC-organisation. Du bliver ved tilmelding bedt om at oplyse, hvilken organisation du er medlem af, samt email-adresse, så vi kan sende oplysninger om lokale, når vi ved, hvor mange der deltager.