Indbydelse til fyraftensmøde om pension

FacebooklinkedinmailFacebooklinkedinmail

old-man-2-300pxFor mange er pension en diffus størrelse. I dagligdagen tænker man ikke på pension, men sygdom og ulykke kan ændre dit liv fra det ene øjeblik til det andet. I den situation er det vigtigt at have den rigtige pensionsordning. Det samme gælder, når du skal på pension.

  • Hvor meget skal man spare op?
  • Kan man selv betale mere til pension?
  • Hvilke parametre er vigtige for at få en høj pension?
  • Hvordan er du sikret ved dødsfald og hvem får udbetalingen?
  • Hvor stor skal pensionen ved pensionering være?

Vi har tidligere annonceret at vi vil afholde nogle fyraftensmøder med fokus på pension og hvad vores faglige pensionskasser kan tilbyde af forsikringselementer. I første omgang havde vi truffet aftale med DIP, JØP og MP Pension, som har tæt samarbejde, om at holde et fælles fyraftensmøde. Det er efterfølgende lykkedes os også at få en aftale med ISP som kommer for sig selv. Hvis du har din pensionsordning i en af de nævnte pensionskasser og har lyst til at høre mere om, hvordan din opsparing forvaltes og, hvilke muligheder du evt. selv har for at sammensætte din ordning, kan du tilmelde dig det relevante arrangement ved at sende den tilhørende svarmail (link nedenfor). Møderne afholdes fra 15:45 til ca. 17:15. I forbindelse med arrangementerne vil der også være mulighed for at aftale en tid til individuel rådgivning.

ISP har allerede tilbudt at være i TDC omkring fyraftensmøderne. Hvis du har din pensionsordning i ISP og ønsker en personlig gennemgang på ca. 45 minutter, kan du derfor allerede nu anmode om et møde ved at sende en mail (vælg link nedenfor), oplys venligst hvilken dato og hvornår på dagen det passer dig bedst, så vil vi forsøge at tilgodese så mange som muligt. Eva Krag fra ISP vil være i TDC på de nævnte dage fra 8:30 til 16:00. ISP giver også mulighed for telefonisk gennemgang, hvis de foreslåede tidspunkter ikke passer dig.

Alle er velkomne til møderne. Det kræver altså ikke medlemskab af en af de faglige organisationer at deltage.

ISP-møde i Slet den 6. oktober kl. 15.45

ISP-møde i Teglholmen den 29. september kl. 15.45

MP/DIP/JØP-møde i Slet den 10. oktober kl. 15.45

MP/DIP/JØP-møde i Teglholmen den 6. oktober kl. 15.45